Boermarke Najaarsassortiment 2017

Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze nieuwste productontwikkelingen? Meldt u dan nu aan voor onze e-mail nieuwsbrief.

Boermarke Najaarsassortiment 2017

Met veel plezier presenteren wij u onze Feestdagenspecial Najaar 2017. We hebben allerlei heerlijke desserts voor u samengesteld, in diverse prijscategorieën en verpakkingen.

Graag lichten we er een aantal even extra voor u uit.

  • Oma’s cake mousse met citroensaus: diamantcoupe gevuld met Oma’s cake mousse, onderlegd met citroensaus. Gedecoreerd met koekkruimels.
  • IJscoupe Yoghurtijs met honingsaus: heldere kunststof cup gevuld met Yoghurtijs en honingsaus.
  • Panna cotta mousse met rode vruchtensaus: heldere kunststof cup gevuld met Panna cotta mousse met rode vruchtensaus, onderlegd met koekkruimels.
  • Twee varianten mini-borditems: Chocolade mousse taartje & Parfait ijstaartje. Feestelijke items om op een bord te presenteren.
  • Vla-Dessert Pepernoot: onze “gouwe ouwe”, het Vla-Dessert Pepernoot. Een favoriet tijdens de Sinterklaasperiode. Het Vla-Dessert Pepernoot is verkrijgbaar in verschillende verpakkingsvarianten. In fles, emmer en eenpersoons portie.

Wij wensen u alvast smakelijke feestdagen!

Klik hier om ons Najaarsassortiment 2017 te bekijken en hier voor de bestellijst. Specificaties kunt u hier vinden, onder de groep feestdagen.

Voorkant folder feestdagenspecial najaars 2017