Have a Coco Day

Ideaal alternatief voor yoghurt van koemelk

Boermarke is met haar desserts al enkele jaren actief in het Dairy Free-segment. Zo hebben we een smakelijke kokosyoghurt onder de naam “Have a Coco Day” in ons assortiment. Omdat dit product 100% vegan en lactosevrij is, is dit een ideaal alternatief voor de ‘gewone’ yoghurt gemaakt uit koemelk. Mede door de sterke groei in deze productgroep, kunnen wij “Have a Coco Day” herpositioneren.

Flinke prijsverlaging

Wat houdt deze herpositionering in? Er vindt per direct een flinke prijsverlaging plaats. Daardoor wordt dit plantaardige en lactosevrije yoghurtalternatief voor iedereen bereikbaar. Zo hoeft prijs geen belemmering meer te vormen.

Speciale promotie

Om “Have a Coco Day” meer naamsbekendheid te geven, komt er een actieve ondersteuning op social media. Houdt u dus de social mediakanalen in de gaten. Voor de eindgebruikers zijn er Wobblers (promotioneel-schapkaartje) beschikbaar. Daarmee kan in de counter direct aangeduid worden dat het een plantaardig en lactosevrij product is. Verder gaat de buitendienst van Boermarke sampling-acties organiseren.

Productinformatie

Product: Have a Coco Day, kokosyoghurt
Inhoud: 125 g
Verpakking: tray à 6 st.
Artikelnr.: 10140

Eigenschappen:

  • 100% vegan
  • lactosevrij
  • uitstekend yoghurt-alternatief voor “gewone” yoghurt
  • fikse prijsverlaging


Meer informatie

Wilt u meer weten over de herpositionering van “Have a Coco Day” of over andere dessertproducten van Boermarke? Neemt u gerust contact met ons op.

Boermarke is met haar desserts al enkele jaren actief in het Dairy Free-segment. Zo hebben we een smakelijke kokosyoghurt onder de naam “Have a Coco Day” in ons assortiment.