Voorjaarsassortiment 2018

Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze nieuwste productontwikkelingen? Meldt u dan nu aan voor onze e-mail nieuwsbrief.

http://www.boermarke.eu/wp-content/uploads/voorkant-voorjaar-2018.png

Voorjaarsassortiment 2018

Feestdagenspecial Voorjaar 2018, met daarin onze nieuwe Voorjaarsproducten.

 

Assortiment

Boermarke heeft speciaal voor u weer allerlei heerlijke desserts samengesteld, in diverse prijscategorieën en verpakkingen. Hieronder lichten we er graag een aantal extra voor u uit:

Paascoupe Advocaat-chocolade: Advocaat Mousse met chocoladesaus geswirld en gedecoreerd met een paasschildje ‘ei’.

Liefdescoupe Strawberry love: Diamantcoupe met aardbeienmousse in doppen afgevuld en onderlegd met aardbeiensaus. Gedecoreerd met rode chocoladehartjes.

Lentecoupe Panna cotta-rode bessen: Panna-cotta mousse geswirld met rode bessen-saus in een heldere kunststof cup. Gedecoreerd met chocoladegalette ‘lieveheersbeestje’.

Gegarandeerde levering

Voor een gegarandeerde levering dient u vóór de uiterste besteldata uw orders door te geven. Daarna geldt ‘zolang de voorraad strekt’. Indien een product na de uiterste besteldatum niet meer voorradig is zullen we samen met u op zoek gaan naar een passend alternatief. Grote aantallen graag tijdig doorgeven. Wij stellen uw medewerking zeer op prijs!

Enthousiast?

Wij hopen dat u net zo enthousiast bent over onze voorjaarsproducten als wij en zien uw bestellingen graag tegemoet! Voor vragen over ons assortiment of het ontvangen van monsters kunt u contact opnemen met uw accountmanager of onze binnendienst, via telefoonnummer +31(0)53-7113566.

Klik hier voor onze folder.