Zuivelproducent Boermarke introduceert het nieuwe dessert Everyday IceCake

Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze nieuwste productontwikkelingen? Meldt u dan nu aan voor onze e-mail nieuwsbrief.

Zuivelproducent Boermarke introduceert het nieuwe dessert Everyday IceCake

Boermarke komt met eigen naam en een nieuw product op de markt: Everyday IceCake. Dit is een ijscake-concept dat in samenwerking met Het FoodAtelier tot stand is gekomen. Het is een combinatie van ijs, cake en saus. De verpakkingsvorm is ontwikkeld vanuit de gedachte om binnen een handomdraai een dessert op tafel te zetten.

Cake als tussenlaag
Het oogt als een pudding of taart met saus, heeft de harde structuur van ijs, maar in plaats van koek is er cake gebruikt als tussenlaag. „Koek krijgt vaak een harde structuur. Maar cake blijft ook lekker zacht als het ingevroren is geweest”, zegt productmanager Andrea Kamphuis van Boermarke.

In vijf smaken
Everyday Icecake is verkrijgbaar in vijf smaken, namelijk Aardbei, Chocolade, Noten-Karamel, Yoghurt-Kersen en Tompouce. Deze desserts zijn vanaf medio oktober in de meeste grote supermarkten verkrijgbaar. Voor het eerst in het dertigjarige bestaan van Boermarke komt er een zuivelproduct onder de eigen naam in de schappen te liggen.

Lees hier het artikel in de Tubantia over de lancering van Everyday IceCake.