Werken bij

Boermarke is dé specialist in kwaliteitsdesserts en altijd op zoek naar vakmensen!

Kijk onder actuele vacatures of er op dit moment functies vrij zijn die passen bij jouw profiel.

Een open sollicitatie is daarnaast altijd welkom. Indien je toe bent aan een volgende carrièrestap en je hebt ervaring in de Food neem dan contact met ons op. Wij groeien als organisatie nog steeds door en wellicht zijn er op korte termijn mogelijkheden.

Geïnteresseerd?

Stuur je sollicitatie met CV naar werk@boermarke.eu.

Natuurlijk kun je ook een brief met CV sturen aan:
Boermarke Desserts
T.a.v. Afdeling HR
Staalsteden 17
7547 TA Enschede

Voor concrete vragen omtrent de functies en/of sollicitatieprocedure kunt je bellen met onze afdeling via 053 – 711 35 73.

Uiteraard worden alle sollicitaties vertrouwelijk behandeld.

 

Je gegevens worden in ieder geval voor 3 maanden opgenomen in onze portefeuille en bij een passende vacature zullen wij contact met je opnemen.

 

Wij verzoeken sollicitanten uitdrukkelijk (ook) persoonlijk te reageren op vacatures via het contactformulier op onze website of mailadres werk@boermarke.euVoor sommige moeilijk opvulbare posities krijgen wij kandidaten aangeboden door bureaus die onze vacature gebruiken om kandidaten te werven, zonder hiervoor toestemming te vragen. Wij nemen deze cv’s dan niet in behandeling via dit bureau.

 

Reacties/Acquisitie van uitzendbureaus, werving- en selectiebureaus alsmede re-integratiebureaus worden niet op prijs gesteld.