De tijd vliegt! De lente staat voor de deur en de feestdagen kondigen zich ook weer aan. Nadat Pasen geweest is gaat de focus uiteraard op Koningsdag! Een feestelijke dag die in het teken staat van de verjaardag van onze koning. Dit jaar is ook Bevrijdingsdag een bijzondere dag omdat het 75 jaar geleden is dat Nederland bevrijd is. Dat moet goed gevierd worden! In dit blog gaan we in op hoe u uw cliënten een onvergetelijke dag bezorgt op deze feestdagen.

Koningsdag
Tijdens Koningsdag worden er traditiegetrouw veel spelletjes gedaan. Vooral scholen besteden hier veel aandacht aan met de ‘Koningsspelen’. Ook voor ouderen zien we dit initiatief vaker voorbij komen. Ouderen vinden het erg leuk om actief bezig te zijn en door het doen van simpele spelletjes bezorgt u uw cliënten ongetwijfeld een onvergetelijke dag! Uiteraard is ook het volgen van de televisie uitzending van Koningsdag een absolute aanrader.

5 mei
Naast Koningsdag is 5 mei (Bevrijdingsdag) ook een feestdag om bij stil te staan. 75 jaar geleden alweer werd ons land bevrijd en er zijn ongetwijfeld cliënten die hierbij hun eigen ervaringen gehad hebben. Daarom is het een mooie feestdag om met uw organisatie bij stil te staan! Leg uw cliënten in de watten met bijvoorbeeld een heerlijke lunch of diner. Verras ze met een lekker dessert die volledig is afgestemd op de feestdag, dat waarderen ze zeker.

Vergeet de eetzaal niet te versieren! Zo zorgt u voor extra beleving tijdens deze feestelijke dagen.

Extra genieten met desserts
De feestdagen zijn niet compleet zonder een heerlijk dessert. We hebben voor deze dagen een speciaal dessert in ons assortiment opgenomen, de Oranjecoupe Mousse Mango Passievrucht. Een heerlijk dessert als perfecte afsluiter van de lunch of het diner.

Kijk voor meer informatie over onze producten in onze folder.