Binnen het productieproces van onze dessertproducten zijn wij altijd erg bewust bezig met thema’s als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en duurzaamheid. Deze onderdelen staan bij ons erg hoog in het vaandel. In dit blog meer over deze onderwerpen en hoe wij productontwikkeling en innovatie inzetten om onze producten structureel te verbeteren.

Over Boermarke
Al sinds 1987 is Boermarke een producent die heerlijke desserts levert aan diverse markten, waaronder Foodservice, Retail, Airline en Horeca & Catering. Mensen laten wij verantwoord genieten op elk moment van de dag. Wij zijn ervan overtuigd dat we de lekkerste producten maken op basis van zuivel of met plantaardige ingrediënten.

MVO en duurzaamheid
Bij de bouw van onze nieuwe fabriek hebben we onder andere geïnvesteerd in een warmte-terugwininstallatie. Daardoor worden onze kantoren en laadperrons verwarmd met restwarmte van de stoomketel. Ook besparen we kosten door dikkere isolatiewanden, wat overigens ook beter is voor het milieu.

Productontwikkeling en innovatie
Kwaliteitsproducten leveren aan tevreden klanten, dat is waar wij succesvol mee zijn geworden. We zijn een innovatief bedrijf op de markt, die regelmatig nieuwe producten introduceert. Bij de introductie van nieuwe producten houden wij rekening met de behoefte van de afnemer. Zo maken wij voor alle markten geschikte desserts!

Interesse in onze producten?
Wilt u meer weten over ons complete assortiment? Bekijk dan onze producten op onze website. Heeft u nog vragen of wilt u monsters opvragen? Stuur dan een mail naar bestelling@boermarke.eu.