Bent u druk bezig met de voorbereidingen van het kerstdiner voor uw cliënten? De feestdagenperiode is voor zorginstellingen een hectische periode, waarbij veel leuke extraatjes worden georganiseerd zoals natuurlijk het kerstdiner. U doet er natuurlijk alles aan om uw cliënten een prachtig diner te serveren. In dit blog geven we tips over de desserts als afsluiter van het kerstdiner en de aankleding ervan.

Aankleding voor uw kerstdiner
Om een echte kerstsfeer te creëren is het belangrijk om voor een juiste aankleding te zorgen aan tafel. Denk daarbij aan mooie servetten, kaarsen en bestekzakjes. Uw cliënten gaan dit zeker waarderen. Leuke sfeervolle verlichting tijdens het diner mag natuurlijk niet ontbreken.

Boermarke desserts
U maakt het kerstdiner compleet met de desserts van Boermarke! Zo zijn vooral oudere mensen bijvoorbeeld dol op stoofpeertjes en heerlijke mousse. Met onze portieverpakkingen krijgt iedereen dezelfde hoeveelheid. Daarnaast zijn al onze producten voorzien van verse weidemelk en 100% natuurlijk. Erg gezond dus! Met onze desserts bent u er zeker van dat uw kerstdiner op en top verzorgd is.

Onze producten
Naast ons assortiment voor de feestdagen hebben we ook een standaardarrangement. Kies uit ons uitgebreide assortiment de heerlijkste nagerechten voor uw cliënten. Dan kunt u denken aan Mousse, Kwark, IJs, Xtravital en diverse soorten yoghurt.

Wilt u uw cliënten heerlijke desserts aanbieden? Bestel dan uw desserts bij Boermarke. Wenst u meer informatie of wilt u monsters opvragen? Stuur dan een mail naar bestelling@boermarke.eu.