Introductie Volle Vla-varianten en Restyling
De afgelopen tijd hebben we bij Boemarke hard gewerkt aan een compleet redesign van onze Volle Vla-varianten. Daarnaast introduceren we twee nieuwe varianten om het assortiment Volle Vla te complementeren. Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor het complete assortiment, inclusief de nieuwe varianten. De artikelnummers van de bestaande varianten blijven gelijk.

Behoefte aan “Volle” producten
Bij Boermarke krijgen we steeds meer vraag naar volle producten, daar deze veel geadviseerd worden voor men met een verhoogde energiebehoefte. Daarbij bevat onze Volle Vla meer eiwit dan een halfvolle variant. Bent u op zoek naar een smakelijke vla die hoger is in zowel eiwit als energie? Dan hebben we een mooi, compleet assortiment “Vol” voor u.

Monoverpakking
Mede door de Coronacrisis zien wij een toename in de verkoop van mono-verpakte producten.
Op zich is dit is een logisch gevolg; men wil immers dat producten hygiënisch afgesloten zijn.
Openstaande producten, zoals bijvoorbeeld een geopend literpak dat op tafel staat, voldoet niet meer aan de strenge hygiëne-eisen. De kans op contact met de inhoud van het pak is aanwezig. Bijvoorbeeld door een hoest- of niesbui of doordat iemand met de vinger de opening aanraakt.

Met een monoverpakking kun je dit voorkomen; de opening is afgesloten met een seal en een bijkomend voordeel is dat een ieder zijn eigen moment van consumeren kan bepalen. Er is geen afhankelijkheid meer van het moment waarop het pak op tafel komt te staan. Mocht een monoverpakking niet praktisch zijn voor uw organisatie, dan kunt u altijd nog uitwijken naar onze afsluitbare Emmers in 5 of 10 kg.

Alle productvoordelen op een rij
• Smakelijke producten met rijke, volle smaak
• Hoger eiwitgehalte dan halfvolle producten
• Aantrekkelijke nieuwe verpakkingsuitstraling
• Hygiënisch afgesloten verpakking

Vragen
Heeft u vragen? Dan horen wij deze graag van u!
Tel.: 053 –711 35 66
E-Mail: Bestelling@boermarke.eu