‘’Nu investeren in goed personeel betekent dat we daar straks van kunnen profiteren’’ zegt Reynier Varvik, directeur eigenaar van Boermarke.

Onderwijs moet aansluiten op bedrijfsleven

Er dreigt in de regio een enorm tekort aan gekwalificeerd personeel. Onderwijs moet daarom nóg beter aansluiten op de wensen van het bedrijfsleven. Bedrijven, provincie en gemeenten investeren steeds meer in het werven van personeel.

Terugblik op speeddate

Zaterdag 9 februari jl. organiseerde Boermarke een ‘speeddate’ om op een innovatieve manier kennis te maken met nieuw personeel. Wegens groeiende productie en nieuwe innovaties zoals Everyday IceCake en VEGGIE yoghurt zijn ze op zoek naar operators en monteurs die mee willen werken aan het produceren van hippe, gezonde en lekkere desserts! Geen spannend sollicitatiegesprek maar op een leuke manier kennismaken met je nieuwe werkgever, wie wil dat nou niet?

Resultaat ‘speeddate’

Wat kijken wij terug op een mooie dag en hoe fantastisch is het dat wij nieuwe collega’s mogen verwelkomen in ons mooie bedrijf! Wij staan open voor nieuwe collega’s en hebben ook mooie vacatures vacant. Al eens gekeken op onze website: ‘Werken bij Boermarke’?