Wat vliegt de tijd voorbij! 2020 is in volle gang en de eerste feestdagen dienen zich weer aan. Ons voorjaarsassortiment hebben wij onlangs gepubliceerd op onze website. We zijn trots op ons productaanbod en met een aantal nieuwe producten willen we u en uiteraard uw cliënten weer culinair verrassen. In dit blog leggen we de focus op de paasdagen.

Verras uw cliënten
Pasen is een goede gelegenheid om uw cliënten eens extra in het zonnetje te zetten. Als afsluiting van het paasdiner hebben wij verschillende opties voor u in ons assortiment. Verwen uw cliënten dit jaar met bijvoorbeeld de nieuwe ‘Everyday IceCream Donut Funky Yellow’. Een heerlijke ijsdonut die uitermate geschikt is voor de paasdagen. Ook de ‘Coupe Mousse Perzik – Rode Bes’ is nieuw. Uw cliënten gaan deze verrassingen vast waarderen!

Overige feestdagen om op in te haken
Naast Pasen is het voor uw cliënten erg leuk om aan andere feestdagen of feestelijkheden aandacht te schenken. Speciaal voor Koningsdag, Bevrijdingsdag en het EK voetbal hebben wij een ‘oranje’ assortiment samengesteld. Laat uw cliënten helemaal in de oranjesfeer komen met onze toepasselijke desserts in deze periode.

En nog veel meer!
Naast de feestelijkheden die we in dit blog hebben genoemd, zijn er nog genoeg andere redenen om uw cliënten op een leuke wijze te verrassen met desserts. Bekijk snel onze voorjaarsfolder op onze website en bestel!

Heeft u vragen of opmerkingen over ons nieuwe assortiment? U kunt ons altijd bereiken via +31(0)534324802 of info@boermarke.eu. Wenst u meer informatie of wilt u monsters opvragen? Stuur dan een mail naar bestelling@boermarke.eu.