Al ruim 30 jaar maakt Boermarke lekker roomijs en mousse volgens authentiek recept en zonder verwerking van eieren! Onze portieverpakkingen coupes van mousse zijn een belangrijk onderdeel van de Boermarke dessertlijn.

Smaakvarianten
Er zijn vele smaakvarianten verkrijgbaar zoals de standaard vanille- en aardbeismaken. Ook hebben wij bij Boermarke moderne smaken, zoals cappuccino en bokkenpootjesmousse. Een uitgebreid assortiment met producten zonder toegevoegde suikers.

Verschillende verpakkingen
Onze mousse en roomijs zijn verkrijgbaar in verschillende één portie-verpakkingen. In het weekend maken we er een feestje van met de weekendcoupes. Dit zijn luxe coupes gegarneerd met echte slagroom en verpakt per 24 stuks. Naast de diepvriesvariant zijn de mousseproducten ook koelvers te bestellen in trays van 6 en 12 stuks.

Speciaal seizoensassortiment
Tijdens de feestdagen in het voor- en najaar bieden wij een speciaal seizoensassortiment aan. Dit assortiment bestaat uit rollen, tulbanden, schepijs, luxe roomijs- en mousse-taarten en dessertbuffetten.

Wilt u meer informatie over onze mousse en roomijs? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mail naar besteling@boermarke.eu.