Over een paar maanden is het alweer zover: de december gezelligheid. We kunnen weer uitkijken naar de intocht van Sinterklaas met z’n Pieten, Sinterklaasliedjes zingen en de spanning rondom Pakjesavond. Zou Sinterklaas vanavond nog langskomen?
Daarna het optuigen van de kerstboom, volop genieten van kerstmuziek en de Kerstdagen spenderen met je dierbaren. En dan, als het jaar (bijna) ten einde loopt, mijmeren over 2019 en wat 2020 ons gaat brengen.

Momenten sparen
Al deze mooie momenten worden vaak beleefd onder het genot van een hapje. Precies de gedachte achter ons najaarsassortiment. Voor iedere feestdag hebben we een speciaal item ontwikkeld, aangevuld met diverse items die geschikt zijn voor alle feestdagen.

Genieten voor iedereen
Ook zijn er Pepernoten en Chocoladekransjes beschikbaar, speciaal ontwikkeld voor mensen met kauw- en slikproblemen. En hebben we suikervrije mousjes in ons assorment. Zo kan iedereen genieten van feestelijke producten in de decembermaand.

Inspiratie
Kom gezellig in de feeststemming met de desserts van Boermarke en bekijk onze feestdagenspecial via deze link. Ook leuk als u inspiratie wilt opdoen voor serveersuggesties per feestdag/thema.
Leuke tip: de Pepernotenvla-fles is uitstekend in te zetten als bewaarbus voor pepernoten. Vul de lege, schone fles met pepernoten en deel uit onder je cliënten, collega’s, dierbaren. Pluspunt, de fles staat ook nog eens gezellig!

Meer informatie of het opvragen van monsters? Stuur dan een mail naar bestelling@boermarke.eu