Vroeger stonden er glazen flessen met vla op tafel. Tegenwoordig is vla meestal in karton verpakt. De trend is meer nostalgie op tafel. Daarom biedt Boermarke het gehele jaar door Dessert in Fles. Hieronder leest u meer over de voordelen van dessertflessen, welke ingrediënten erin zitten en in welke smaken deze desserts verkrijgbaar zijn.

Voordelen heldere dessertflessen

Het ouderwetse “flessengevoel” terug op tafel is een van de voordelen van onze dessertflessen. Nog een mooi voordeel: vanwege de doorzichtigheid van de flessen, kunt u de inhoud en de kwaliteit van het dessert goed zien. Verder zijn deze flessen geschikt voor kleinschalig wonen en meals on wheels. Wist u dat u mindert verspilt met deze flessen? Zelfs het laatste dessertrestje kunt u uit de fles halen, wanneer u deze op de kop zet. De flessen hebben een extra grote vulopening, waardoor ze makkelijk in gebruik zijn. Bovendien zijn ze 100% recyclebaar, waardoor ze gemakkelijk in een recyclezak of bak kunnen.

Ingrediënten

In de flessen treft u Vla -Desserts en Yoghurt van een uitstekende kwaliteit. Wij bereiden deze desserts met verse weidemelk en er zitten 100% natuurlijke ingrediënten in. Wij maken matig gebruik van kleurstoffen.

Diverse smaken

Boermarke Dessert in Fles is verkrijgbaar is diverse smaken: Vanille Karamel-Hopjes, Aardbei, Chocolade, Banaan, Sinaasappel, Milde Yoghurt naturel en Milde Yoghurt aardbei. De reguliere soorten zijn halfvol van karakter, maar vol van smaak. Zo kunt u op gevarieerde desserts met nostalgie op tafel zetten voor echte genieters!

Handig: zodra u een dessertfles heeft geopend, kunt u in een speciaal kader de openingsdatum noteren.

Verwen uw gasten het hele jaar door met de nostalgische Boermarke Dessert in Fles. Wilt u meer informatie over onze producten? Neem gerust contact met ons op.