De feestdagen staan voor de deur en 2020 is in zicht. In dit blog kunt u in een vogelvlucht lezen wat er allemaal gebeurde bij Boermarke afgelopen jaar.

Boermarke op de Zorgtotaal

Van 12 t/m 14 maart 2019 stond Boermarke op Zorgtotaal, de vakbeurs voor betere zorg. Op deze beurs werden de belangrijkste en meest innovatieve producten op het gebied van zorg gepresenteerd, zowel food als non-food. Hier werden onder andere onze, energie- en eiwitverrijkte producten, verse producten, diepvriesproducten en producten voor mensen met slikproblemen gepresenteerd.

De introductie van 100% Vegan Softijsmix

Wij zijn in 2019 gestart met de verkoop van 100% plantaardige softijsmix en vrij van allergenen! De ijsmix bevat minder calorieën, minder vet én minder suiker ten opzichte van traditioneel softijs op basis van koemelk, maar smaakt minstens zo lekker.
Na twee jaar ontwikkelen is het Boermarke gelukt om als eerste partij in Nederland een plantaardige, allergeenvrije én zeer smakelijke softijsmix aan te bieden.

Nieuwe melkvoorbereiding

Wij maken al jarenlang heerlijke zuivelproducten op basis van verse Weidemelk. In 2019 is er iets fantastisch gebeurd! Wij hebben namelijk onze heerlijke desserts gemaakt, op basis van duurzame Weidezuivel van onze eigen gecontracteerde melkveehouders die werken volgens het Koekompas.

Boermarke bij RTL7

Ook zijn wij in 2019 in het programma ‘In de ban van’ op RTL7 verschenen. Hierin hebben we onder andere mogen vertellen hoe Boermarke ontstaan is en wat ons familiebedrijf uniek maakt. We hebben ons concept uitgelegd en hebben ons assortiment laten zien voor de landelijke televisie. Als Boermarke zijn wij hier natuurlijk erg trots op!

Wilt u in 2020 ook op de hoogte blijven van al onze ontwikkelingen, nieuwe producten en innovaties? Volg ons dan op onze social mediakanalen en mis niets.