Boermarke laat mensen verantwoord genieten van de lekkerste desserts op elk moment van de dag!
Als familiebedrijf produceren wij al meer dan 30 jaar heerlijke, verse zuivelproducten. De producten worden met veel liefde dagelijks door ons gemaakt.

Onze mousse en roomijs worden al ruim 30 jaar volgens authentiek recept gemaakt. Een leuk feitje: onze roomijs en mousse zijn gemaakt zonder verwerking van eieren!
Smaak is ons uitgangspunt en omdat er over smaak niet valt te twisten hebben wij vele soorten smaakvarianten verkrijgbaar. Wij hebben onder andere traditionele smaken zoals chipolata- en bitterkoekjesmousse maar ook moderne smaken, zoals bokkenpootjes- en panna cotta-aardbeienmousse.
Ook hebben wij vele soorten smaken roomijs in ons assortiment zoals vanille-, aardbeien- en appeltaartroomijs.
Het roomijs en de mousse zijn in verschillende eenportieverpakkingen verkrijgbaar. De weekendcoupes zijn verpakt in een luxe coupe gegarneerd met echte slagroom. Dit is een leuke verrassing voor wanneer u uw cliënten extra wilt laten genieten. Ook hebben wij een aanvullend assortiment producten zonder toegevoegde suikers!

De perfecte aanvulling op uw menu én als fris tussendoortje zijn de fruitmoes en fruitsalades van Boermarke. Uiteraard is niet iedereen dol op mousse of roomijs, daarom is een fruitmoes of fruitsalade ook een goed alternatief.
Onze fruitvarianten zijn onder andere geschikt als bijgerecht voor elk moment van de dag. Ze zijn heerlijk als verfrissend tussendoortje maar ook ideaal voor bij de lunch of diner of eventueel als nagerecht voor uw gasten die meer van fruit houden dan een mousse of roomijs.
Ons fruit is heerlijk zacht en zijn onder andere verkrijgbaar in de smaken Tutti Frutti, stoofpeerpartjes en ananasstukjes. Uiteraard hebben wij ook zelfbereide verse appelmoes en rabarbermoes in ons assortiment voor uw gasten.

Benieuwd naar onze smaakvarianten in mousse, roomijs, fruitmoes en fruitsalades en naar de mogelijkheden? Neem dan snel een kijkje op onze assortiment pagina!