Een pasklare oplossing voor een sneller herstel
Binnen de zorgsector is ondervoeding een toenemend probleem. Boermarke ondersteunt zorginstellingen bij het effectief reduceren van ondervoeding met behulp pasklare oplossingen.
De verrijkte producten van Boermarke zijn gemakkelijk toegankelijk en geven een extra dosis voedingsstoffen. De verrijkte desserts bevatten extra calorieën uit plantaardige vetten en koolhydraten en bevatten ook extra eiwitten. Door deze uitgebalanceerde samenstelling zijn de producten voor een grote doelgroep een extra hulpmiddel voor een sneller herstel.

Deze producten zijn geschikt voor mensen die eiwit- en calorierijke voeding voorgeschreven krijgen door de behandelend arts of diëtist. Deze desserts zijn verpakt in handzame portieverpakkingen en de verrijkte shakes in bekers. De pap van Boermarke is in emmers van 5 kilo verkrijgbaar.

Kortom, de verrijkte producten van Boermarke:
– Zijn zowel koelvers als diepgevroren verkrijgbaar;
– Zijn gepasteuriseerd waardoor de verse smaak behouden blijft;
– Zijn verrijkt met extra eiwitten (Eiwitten zijn van cruciaal belang bij de cellenaanmaak tijdens genezing van breuken en wonden);
– Zijn verrijkt met plantaardige olie, dus gezonde vetzuren;
– Zijn voorzien van een hoge dosering waardevolle voedingsstoffen en zijn dus uitermate geschikt voor mensen met een verminderde eetlust.

Voor uitgebreide productspecificaties bekijk ons assortiment!