De mooie dagen staan voor de deur. Heerlijk dat wij dan ook weer kunnen genieten van het verse fruit zoals aardbeien en kersen. Geef onze verse desserts een lekkere frisse twist door er fruit aan toe te voegen! Denk bijvoorbeeld aan ons hippe kokosdessert ‘Have a Coco Day’! Een heerlijk fris dessert met een romige smaak.

Een andere optie is natuurlijk ook om een lekkere vla flip te maken met onze flessen vla! Een vlaflip is bij oudere mensen nostalgie. Een laagje vanille vla, een laagje aardbeien vla en nog een keer een klein laagje vanille vla. En om het nog extra feestelijk te maken, kunt u er ook nog een beetje hagelslag, ranja of wat verse aardbeien aan toevoegen.

Mocht de voorkeur uit gaan naar een dessert met een gladde structuur, bent u bij Boermarke ook aan het juiste adres. De yoghurt en kwark zijn lekker fris en fruitig. Een echte verwenning voor uw bewoners. De yoghurt en kwark is in zowel naturel als met een vruchtensmaak bij ons verkrijgbaar.

Boermarke heeft ook een assortiment luxe yoghurts, waarbij u keuze heeft uit diverse ondergelegde yoghurts, met heerlijke sauzen.

Wilt u een uitgebreide productspecificatie? Kijk dan gerust verder op onze website of neem contact met ons op!