Wij zijn vanaf heden gestart met de verkoop van 100% plantaardige softijsmix en vrij van allergenen! De ijsmix bevat minder calorieën, minder vet én minder suiker ten opzichte van traditioneel softijs op basis van koemelk, maar smaakt minstens zo lekker.

Na twee jaar ontwikkelen is het ons gelukt om als eerste partij in Nederland een plantaardige, allergeenvrije én zeer smakelijke softijsmix aan te bieden.

Door een combinatie van diverse, natuurlijke ingrediënten en unieke aroma’s smaakt het net als het welbekende bestaande softijs. Ook is er veel aandacht besteed aan de structuur en mondgevoel van het ijs, deze is aangenaam zacht en smeuïg. Kortom, een (h)eerlijk softijsje en 100% natuurlijk en plantaardig; vrij van kleurstoffen, synthetische geur- en smaakstoffen en daarnaast ook lactose-, gluten-, en soja-vrij.

Onlangs is er een trial opgestart bij indoor speelparadijs Avontura (onderdeel van Optisport) om te toetsen hoe de plantaardige softijsmix wordt beoordeeld. Vooral kinderen zijn uiterst gevoelig voor allergenen; een allergeenvrij alternatief zou voor hen een uitkomst zijn. De test is zeer geslaagd; er is gebleken dat de plantaardige softijsmix zeer goed werd ontvangen, met name door kinderen. Nu kunnen alle kinderen genieten van een smakelijk softijsje!

Wij voldoen al een aantal jaar aan de grote vraag naar 100% plantaardige alternatieven.

 

Boermarke Enschede, 13 mei 2019