Puur sap verrijkt met hoogwaardig eiwit, dat is het nieuwe vruchtensap van Boermarke.
Boermarke introduceert eiwit verrijkt vruchtensap onder de naam XtraVital, waarbij puur vruchtensap is verrijkt met hoogwaardig allergeenvrij eiwit.

Sneller herstel
De verrijkte vruchtensappen bevatten niet alleen puur sap, maar ook extra eiwitten. Vanwege de uitgebalanceerde samenstelling zijn de producten voor een grote doelgroep een extra hulpmiddel voor een sneller herstel. Boermarke ondersteunt zorginstellingen bij het effectief reduceren van ondervoeding met behulp van pasklare oplossingen.

Natuurlijk gezond
Deze XtraVital vruchtensappen zijn pure sappen, verrijkt met hoogwaardig eiwit afkomstig van BODYBALANCE®. Dit eiwit bevat zeven van de acht soorten aminozuren die het lichaam niet zelf aanmaakt. Elk glas van 150 ml bevat 15 gram hoogwaardig en allergeenvrij eiwit.
De vruchtensappen zijn verkrijgbaar in de twee overheerlijke smaken sinaasappel en appel-zwarte bes en bevatten enkel natuurlijke ingrediënten, zonder toegevoegde suikers, zoetstoffen of aroma’s. De fles is van 100% recyclebaar plastic, dus ook aan het milieu is gedacht. XtraVital is verkrijgbaar in een 950 ml fles.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de introductie van XtraVital of over andere producten van Boermarke? Neemt u gerust contact met ons op.